Uslovi korištenja

Uvjeti i odredbe
Dobrodošli u Novu Viziju!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web lokacije Nova Vizija koja se nalazi na https://novavizija.org.

Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvatate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti Nova Vizija ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici. Naši Uvjeti su stvoreni uz pomoć Generatora uvjeta i uvjeta i Generatora besplatnih uvjeta i uvjeta.

Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Izjava o odricanju odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovoj web stranici i u skladu je s odredbama i odredbama kompanije. „Kompanija“, „Mi“, „Mi“, „Naši“ i „Mi“ odnosi se na našu Kompaniju. “Stranka”, “stranke” ili “nas” odnosi se i na klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne kako bi se postupak naše pomoći Klijentu proveo na najprikladniji način izričito u svrhu ispunjavanja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podložno važećem zakonu Holandije. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i / ili on ili ona, uzimaju se kao zamijenjive i stoga se odnose na istu.

Kolačići
Upotrebljavamo upotrebu kolačića. Pristupom Novoj Viziji prihvatili ste upotrebu kolačića u skladu s politikom privatnosti Nove Vizije.

Većina interaktivnih web lokacija koristi kolačiće kako bismo dobili podatke korisnika o svakoj posjeti. Kolačići se koriste na našoj web stranici kako bi se omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi se olakšala osobama koje posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera / oglašivača mogu također koristiti kolačiće.

Licenca
Ako nije drugačije navedeno, Nova Vizija i / ili njeni davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima o Novoj Viziji. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Ovom pristupu možete pristupiti iz Nove Vizije radi vlastite lične upotrebe, podvrgnuta ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smete:

Objavite materijal iz Nove Vizije
Prodajte, iznajmite ili podlicencirajte materijal iz Nove Vizije
Umnožite, umnožite ili kopirajte materijal iz Nove Vizije
Redistribuirajte sadržaj iz Nove Vizije
Ovaj Sporazum započinje datumom ovog Ugovora.

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost postavljanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim dijelovima web stranice. Nova Vizija ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje i ne pregledava komentare prije njihovog prisustva na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Nove Vizije, njenih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj je dopušteno važećim zakonima, Nova Vizija neće biti odgovorna za komentare ili za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljena kao posljedica bilo koje uporabe i / ili objavljivanja i / ili pojavljivanja komentara na ovu web stranicu.

Nova Vizija zadržava pravo da prati sve komentare i uklanja komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta.

Vi jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo na komentare objavljivati ​​na našoj web stranici i imati sve potrebne dozvole i saglasnosti za to;
Komentari ne zadiru ni u kakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
Komentari se neće koristiti za privlačenje ili promovisanje poslovnih ili prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovim putem Novoj Viziji dajete neekskluzivnu licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih za upotrebu, reprodukciju i uređivanje bilo kojeg Vašeg komentara u bilo kojem obliku i formatu ili mediju.

Hiperveza do našeg sadržaja
Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;
Tražilice;
Novinske organizacije;
Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što hipervezuju na web stranice ostalih navedenih poduzeća; i
Akreditovana preduzeća širom sveta, osim što traže neprofitne organizacije, trgovačke centre za dobrotvorne organizacije i dobrotvorne grupe za prikupljanje sredstava koje možda ne hipervezuju na našu web lokaciju.
Te se organizacije mogu povezivati ​​na našu početnu stranicu, na publikacije ili na druge podatke web stranice sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje strane koja je povezuje i njenih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahteve za vezu od sledećih vrsta organizacija:

opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
web stranice dot.com zajednice;
udruženja ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
mrežni direktori distributeri;
internet portali;
računovodstvene, pravne i konsultantske firme; i
obrazovne institucije i trgovinska udruženja.
Odobravat ćemo zahtjeve za povezivanje od ovih organizacija ako odlučimo da: (a) veza nas ne bi učinila nepovoljnijim prema nama samima ili prema našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa kod nas; (c) korist koju nam je vidljivost hiperveze nadoknađuje odsutnost Nove Vizije; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te se organizacije mogu povezati na našu početnu stranicu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumeva sponzorstvo, odobravanje ili odobravanje strane koja je povezuje i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u prethodnom stavku i želite se povezati s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila na Nova Vizija. Uključite svoje ime, ime organizacije, kontakt podatke kao i URL svoje web stranice, popis svih URL-ova s ​​kojih namjeravate povezati našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite veza. Sačekajte 2-3 nedelje za odgovor.

Odobrene organizacije mogu hipervezati na našu web stranicu kako slijedi:

Korištenjem našeg korporativnog imena; ili
Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan; ili
Upotrebom bilo kojeg drugog opisa našeg Veb lokacije koji je povezan s tim ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na web mjestu stranke koja ga povezuje.
Nikakva uporaba logotipa Nove Vizije ili drugih umjetničkih djela neće biti dopuštena za povezivanje ako nema ugovora o licenci za zaštitni znak.

iFrames
Bez prethodnog odobrenja i pismenog odobrenja ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Sadržajna odgovornost
Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavi na vašoj Veb lokaciji. Slažete se da ćete nas zaštititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna veza ne smije se pojaviti na bilo kojoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih strana.

Vaša privatnost
Molimo pročitajte Politiku privatnosti

Rezerva prava
Pridržavamo pravo da tražimo da uklonite sve veze ili bilo koju određenu vezu na našu web stranicu. Prihvaćate da na zahtjev odmah uklonite sve veze na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku. Stalnim povezivanjem na našu web stranicu, prihvaćate da se obvezujete i slijedite ove povezne uvjete i odredbe.

Uklanjanje veza sa naše web stranice
Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo koji link koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u svakom trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako ili ćemo vam direktno odgovoriti.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo za njenu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web lokacija ostane dostupna ili da se materijal na web mjestu ažurira.

Izjava o odricanju odgovornosti
U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom isključujemo sva predstavništva, garancije i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili lične povrede;
ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prevaru ili lažno predstavljanje;
ograničite bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
isključite bilo koju od naših ili vaših obaveza koje prema važećem zakonu ne mogu biti isključene.
Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljene u ovom Odjeljku i drugdje u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravljati svim obvezama koje proizlaze iz odricanja odgovornosti, uključujući obaveze koje proizilaze iz ugovora, odštetu i kršenje zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.