NLP podrška i coaching

Novka Samac NLP Master & Coach

Svakodnevno se susrećemo sa životnim izazovima i često se dešava da teško izlazimo na kraj sa istim.

Moderan način življenja je izuzetno brz i zahtjeva dobru organizaciju i jasne ciljeve. Uz provjerenu NLP metodologiju podignite vaše samopouzdanje, promjenite loše navike i kristalizujte vaše ciljeve.

Tokom prošlih nekoliko godina prolazeci kroz procese sa klijentima, uvidjeli smo kolliko je bitna naša podrška na njihovom putu. “To me je  navelo da se edukujem na NLP instututu Slavice Squire koja je prva započela edukacije NLP metodologija na našim prostorima i čiji su sertifikati međunarodno priznati”. (NLP Master & Coach, Novka Samac).

Zbog prirode posla i povjerenja stečenog kroz saradnju , našim klijentima možemo biti od velike pomoći pri integraciji u novu životnu sredinu i novo radno okruženje, što često predstavlja izazov ljudi koji se zapošljavaju u inostranstvu.

Vaš put do uspjeha možete da otpočnete zakazivanjem prve sesije besplatno kako biste se upoznali sa načinom rada i da bi osjetili benefite NLP tehnika već tokom prve sesije.

Ostvarite kontakt putem našeg email-a novavizija2018@gmail.com ili porukom na Viber ili Whatsapp na broj telefona 065/626-726.

Novka Samac
Vlasnik Agencije
NLP Master i Coach