Životno Osiguranje

Štednja za privatnu deviznu penziju

“Pouzdana osiguravajuća zaštita za sve.”

Živimo u nepredvidivom vremenu u kojem nam je prijeko potrebna sigurna i stabilna budućnost. Troškovi života su sve veći, a očekivani iznosi penzija/mirovina su sve manji. Rješenje ovih izazova je u osiguranju života, koje nam je danas potrebno više nego ikada. Na vrijeme zaštitite Vaš dragocjeni život i osigurajte sigurnu budućnost sebe i svojih najbližih.

Zaključivanjem ugovora o osiguranju života ulažete u svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice, a istovremeno štedite i planirate svoju budućnost. Osiguranje života obezbjeđuje zaštitu od finansijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja. Kroz dugoročnu štednju, osiguranje života obezbjeđuje socijalnu sigurnost i očuvanje nivoa životnog standarda u kasnijim godinama, ali i finansijsku zaštitu porodice kada je to najpotrebnije.

Osiguranje života je namijenjeno ljudima koji razmišljaju o svojoj budućnosti jer daje potpunu osiguravajuću zaštitu, omogućava sigurno i jednostavno ulaganje i garantuje isplatu ugovorene osigurane sume čija je visina unaprijed definisana ugovorom. Mjesečna izdvajanja, uz malo planiranja i organizacije, mogu lako da se uklope u kućni budžet.

Osiguravajuće kuće koje zastupamo su: Grawe, Wiener Osiguranje, Vienna Osiguranje i dr.